Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Korisničko Ime*
Lozinka*
Potvrdi Password*
Ime*
Prezime*
E - mail*
Broj Telefona*
Zemlja*
* Creating an account means you're okay with our Uvjeti Korištenja and Izjava O Privatnosti.

Već ste registrirani?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Korisničko Ime*
Lozinka*
Potvrdi Password*
Ime*
Prezime*
E - mail*
Broj Telefona*
Zemlja*
* Creating an account means you're okay with our Uvjeti Korištenja and Izjava O Privatnosti.

Već ste registrirani?

Login

Istražite Zeleni vir, Vražji prolaz, Muževu hižu i Fužine! -1 dan autobusom

(0 )
Cijena
Već od160€
Cijena
Već od160€
Ime I Prezime*
E - mail Adresa*
Kontakt broj
Vaše pitanje*
Sačuvaj u listu želja.

Dodavanje u listu želja zahtjeva korisnički račun

6228

Zašto putovati s nama?

 • Najbolji omjer cijene i kvalitete putovanja
 • Korisnička podrška dostupna 24/7
 • Provjereni aranžmani
 • Besplatna konzultacija prije i tijekom putovanja

Imate pitanja?

Nazovite nas ili pošaljite upit mailom, rado ćemo odgovoriti na sva pitanja i provjeriti raspoloživost u kratkom roku.

+385 (0) 95 730 0000

info@travelpoint.hr


Putno osiguranjePDF ulaznice Gardaland
1 dan
Termini putovanja : 16.10.2021.
PLANINARSKI IZLET U ZAŠTIĆENIM KRAJOBRAZIMA

Cijena uključuje:

 • prijevoz autobusom visoke turističke kategorije
 • voditelj putovanja na hrvatskom jeziku
 • licenciranog lokalnog vodiča za Primorsko-goransku županiju
 • sve razglede prema programu
 • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
 • troškove organizacije i realizacije putovanja

Cijena NE uključuje:

 • Ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike, fakultativne sadržaje, troškove osobne potrošnje, karte javnog prijevoza, skretanje s rute, sve ne navedene troškove, putno osiguranje.
 • Fakultativne nadoplate (doplate na licu mjesta): ulaznica za Zeleni vir, Vražji prolaz i Muževu hižu 25 kn po osobi, djeca do 10 godina 10 kn/dijete; ulaznica za špilju Vrelo – 30 kn odrasli, 25 kn djeca 6-14 god, degustacija rakija u Lokvama 15 kn po osobi. Cijene se odnose na minimalno 20 plativih osoba. UKOLIKO NE UPLATITE ULAZNICU ZA ZELENI VIR, PO DOLASKU U IZLETNIČKI DOM IMATE SLOBODNO VRIJEME.
Program putovanja:

1. danZAGREB - VRAŽJI PROLAZ - ZELENI VIR- ZAGREB

Polazak autobusa u 07:00 sati iz Zagreba s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva (Stjepana Radića 1, Zagreb). Ugodno putovanje prema Gorskom kotaru i srcu regije Delnicama.
Nastavak putovanja prema selu Donji Ložac, nedaleko kojeg su smješteni geomorfološki rezervati Zeleni vir i Vražji prolaz, prirodne rijetkosti iznimnih odlika i ljepote, za mnoge jedan od najljepših prizora u našoj zemlji.

Osim prirodne vrijednosti u ovom je području smještena i prva hidroelektrana ovog kraja Munjara.

Vražji prolaz jedan od najljepših kanjona Gorskog kotara, dužine oko 800 metara, na pojedinim dionicama širine svega 2 metra, a posljedica je djelovanja vode koja je tisućama godina izjedala kamen da bi prokročila ovaj prolaz koji zapanjuje snagom vodene stihije i divljinom vrletnih stijena.

Kroz kanjon prolazi gorski potok Jasle što je i ime cijelog obližnjeg šumskog kompleksa. Na kraju Vražjeg prolaza, 14 metara iznad potoka Jasle otvor je u stijenu, ulaz u špilju Muževa hiša. Dužine je dvjestotinjak metara, a na njezinom kraju nalazi se dvorana sa jezercem.

Zeleni vir je druga prirodna zanimljivost značajnog krajobraza. Zadivljujuća 70 metara visoka stijena koja se osovila između dva šumovita obronka, a s vrha stijene obrušavaju se dva potočića. Jedan brzo nestaje u usjeku, a drugi se ruši okomito u obliku slapa koji pada pred otvor špilje s jezercem i ulijeva se u potok Curak koji ovdje izvire.

Nakon obilaska Zelenog vira i Vražjeg prolaza, slobodno vrijeme za odmor i okrijepu u izletničkom domu „Zeleni vir“. Preporučamo ručak ponijeti u torbi.

U dogovoreno vrijeme polazak prema Fužinama.

Razgled špilje Vrelo, koja je otkrivena 1950. godine tijekom izgradnje akumulacijskog jezera Bajer. Starost špilje procjenjuje se na oko tri i pol milijuna godina. Jedna je od najljepših na ovim područjima, a zbog bogatstva stalaktita, stalagmita, špiljskog jezera i izuzetnih ljepota na relativno malom prostoru nazivaju je i “Postojna u malom”.

Kratko slobodno vrijeme u Fužinama za šetnju i osobne programe.

Oko 19:00 sati polazak prema Zagrebu. Dolazak na mjesto polaska očekuje se u večernjim satima.

VAŽNE NAPOMENE: Izlet je planinarskog karaktera sa hodanjem po brdskoj stazi i kroz šumsko područje (sklizak teren na pojedinim dionicama) te sa usponom do slapa. Obavezna je čvrsta obuća sa gumenim rebrastim podplatom. Preporučamo ponijeti štapove za hodanje. Izlet nije primjeren za osobe koje teže hodaju, slabije se kreću ili za invalide. Uplatom izleta korisnik potvrđuje da je upoznat s programom, uvjetima izleta te te da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke preuvjete za sigurno sudjelovanje na izletu.

DODATNE INFORMACIJE:
Cijena je bazirana na 40 plativih aranžmana, u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika agencija ima pravo promjene cijene ili otkaza putovanja.
Predlažemo policu putnog osiguranja i osiguranja od otkaza putovanja
ZA OVO PUTOVANJE JE POTREBNA VAŽEĆA OSOBNA ISKAZNICA ILI PUTOVNICA
PREPORUKA: udobna obuća i odjeća, zaštita od sunca
Sukladno preporuci HZJZ molimo da na izlet ponesete maske te ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulasku u autobus molimo da dezinficirate ruke. Agencija osigurava dezinficijens.
Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtjevaju korištenje WC-a u autobusu.
Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u
programu na dan formiranja programa.
Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.
Turistička gencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika/ostavljene u prijevoznom sredstvu/destinaciji.
U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge. Naknadne reklmacije se neće uvažiti.
Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa.

Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat prema uvjetima police i osiguravatelja), molimo da nas kontaktirate!
Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, oštećenja i gubitka prtljage, osiguranje za slučaj otkaza putovanja.

Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 48 sati prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

Minimalan broj putnika: 40

Karta:

Galerija:

001

Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. 1501-00000607 uplaćena kod Wiener osiguranje d.d. Zagreb. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima s ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.