Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Korisničko Ime*
Lozinka*
Potvrdi Password*
Ime*
Prezime*
E - mail*
Broj Telefona*
Zemlja*
* Creating an account means you're okay with our Uvjeti Korištenja and Izjava O Privatnosti.

Već ste registrirani?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Korisničko Ime*
Lozinka*
Potvrdi Password*
Ime*
Prezime*
E - mail*
Broj Telefona*
Zemlja*
* Creating an account means you're okay with our Uvjeti Korištenja and Izjava O Privatnosti.

Već ste registrirani?

Login

Karlovac, Dubovac i Žitna lađa -1 dan autobusom

(0 )
Cijena
Već od160€
Cijena
Već od160€
Ime I Prezime*
E - mail Adresa*
Kontakt broj
Vaše pitanje*
Sačuvaj u listu želja.

Dodavanje u listu želja zahtjeva korisnički račun

5124

Zašto putovati s nama?

 • Najbolji omjer cijene i kvalitete putovanja
 • Korisnička podrška dostupna 24/7
 • Provjereni aranžmani
 • Besplatna konzultacija prije i tijekom putovanja

Imate pitanja?

Nazovite nas ili pošaljite upit mailom, rado ćemo odgovoriti na sva pitanja i provjeriti raspoloživost u kratkom roku.

+385 (0) 95 730 0000

info@travelpoint.hr


Putno osiguranjePDF ulaznice Gardaland
1 dan
Termini putovanja : 10.10.2021. - NEDJELJA
GENIJALAN IZLET U BLIZINI ZAGREBA

Cijena uključuje:

 • prijevoz visokopodnim autobusom (marke Setra ili Mercedes 50 sjedala, klima, CD, DVD, ABS,..), troškove cestarina i parkiranja, osiguranje od nezgode u autobusu
 • voditelj putovanja na hrvatskom jeziku
 • razgled Karlovca uz kostimiranog vodiča
 • troškove pripreme i organizacije putovanja, PDV

Cijena NE uključuje:

 • ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgleda a nisu navedeni pod cijena izleta uključuje
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, osobne troškove (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
 • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti
 • ulaznicu za Stari grad Dubovac - 10 kn po osobi
 • vožnju ŽITNOM LAĐOM u trajanju od sat vremena (animacija, degustacija likera i rakije, sok od jabuke ili aronije, domaći kolač) - 100 kn po osobi
Program putovanja:

1. danKARLOVAC – DUBOVAC – ŽITNA LAĐA

Polazak u jutarnjim satima sa dogovorenog mjesta.

Vožnja visokopodnim autobusom do KARLOVCA uz usputno zaustavljanje prema potrebi grupe. Karlovac – grad na 4 rijeke od kojih neke teku kroz sami centar, grad bedema, parkova, kulturno povijesna kolijevka… Karlovac se smjestio na prostoru gdje se susreću središnja i gorska Hrvatska, na sutoku četiriju rijeka, središte mu je šesterokutna zvijezda i zasigurno je jedan od najzanimljivijih predstavnika idealnog renesansnog grada, a ujedno je bio i važna utvrda za obranu od Turaka. Grad u kojem je u gimnaziju išao slavni Nikola Tesla – razgled grada uz kostimiranog vodiča.

Ulazak u autobus, te vožnja do Starog grada Dubovca. Cjelovit pogled na Karlovac pruža se sa Starog grada Dubovca kojim su u 15. i 16. st. gospodarili kneževi Frankopani i Zrinski, a potom i karlovački generali. Smješten je na prapovijesnom humku povrh Kupe, a u najvišoj kuli je izložba i vidikovac. Po drvenim stepenicama, preko otvorenih drvenih galerija i kroz nekoliko niskih prolaza, penjete se na vrh četvrtaste Branič kule. Najviša je od ukupno četiri kule, a njena je unutrašnjost pretvorena u izložbeni prostor Gradskog muzeja Karlovac. Posjet stalnoj izložbi „ Oko Kupe i Korane“.

Nastavak putovanja do mjesta BROĐANI udaljenom 9 km od centra Karlovca. Ovdje počinje naš doživljaj na rijeci KUPI – vožnja ŽITNOM LAĐOM „ZORA“ u trajanju otprilike sat vremena. Doživite pogled na prirodu kao putnik jedinstvene i autentične drvene lađe kakva je u 18. stoljeću plovila Kupom. Lađari upoznat će vas s pričom i povijesti lađarstva, potopljenim lađama i antičkim brodovima, pričama o karlovačkim sirenama, bogatstvu biljnog i životinjskog svijeta. Možete se fotografirati za kormilom lađe sa kapetanom, pozvoniti na pravo brodsko zvono ili stisnut brodsku sirenu. Uživajte u plovidbi uz domaći liker i kolače.

Povratak prema mjestu polaska. Planirani dolazak u večernjim satima.

VAŽNE INFORMACIJE:
• U slučaju donošenja jedne od sljedećih mjera za putovanja unutar država članica Europske Unije za državljane Republike Hrvatske:
– zabrane putovanja za državljane Republike Hrvatske u odabranu destinaciju,
– bilo koja druga epidemiološka mjera od strane Stožera koja bi rezultirala nemogućnošću realizacije planiranog putovanja u odabranu destinaciju.
Garantiramo povrat uplaćenih sredstava u punom iznosu u roku 7 radnih dana od otkaza putovanja od strane agencije.
• U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom Covid-19 prije putovanja, za vrijeme putovanja ili poslije putovanja primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije Travelpoint.
• Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.
• Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa
• Agencija Travelpoint ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja
• Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa
• Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
• Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu.
• Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

• U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge. Naknadne reklmacije se neće uvažiti.
• Završna obavijest o putovanju se šalje 48 sati prije polaska na put (obavijest o mjestu
polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
• Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
• Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, oštećenja i gubitka prtljage, osiguranje za slučaj otkaza putovanja

Cijena je bazirana na 40 plativih aranžmana, u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika agencija ima pravo promjene cijene ili otkaza putovanja

Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 48 sati prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH,http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

.

Karta:

Galerija:

001

Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. 1501-00000607 uplaćena kod Wiener osiguranje d.d. Zagreb. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima s ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.