Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Korisničko Ime*
Lozinka*
Potvrdi Password*
Ime*
Prezime*
E - mail*
Broj Telefona*
Zemlja*
* Creating an account means you're okay with our Uvjeti Korištenja and Izjava O Privatnosti.

Već ste registrirani?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Korisničko Ime*
Lozinka*
Potvrdi Password*
Ime*
Prezime*
E - mail*
Broj Telefona*
Zemlja*
* Creating an account means you're okay with our Uvjeti Korištenja and Izjava O Privatnosti.

Već ste registrirani?

Login

NP Plitvička jezera – 1 dan autobusom

(0 )
Promotivna cijena ulaznice za Plitvice: 50 kn po osobi!
Već od159€
Promotivna cijena ulaznice za Plitvice: 50 kn po osobi!
Već od159€
Ime I Prezime*
E - mail Adresa*
Kontakt broj
Vaše pitanje*
Sačuvaj u listu želja.

Dodavanje u listu želja zahtjeva korisnički račun

3444

Zašto putovati s nama?

 • Najbolji omjer cijene i kvalitete putovanja
 • Korisnička podrška dostupna 24/7
 • Provjereni aranžmani
 • Besplatna konzultacija prije i tijekom putovanja

Imate pitanja?

Nazovite nas ili pošaljite upit mailom, rado ćemo odgovoriti na sva pitanja i provjeriti raspoloživost u kratkom roku.

+385 (0) 95 730 0000

info@travelpoint.hr


Putno osiguranjePDF ulaznice Gardaland
1 dan
Termini putovanja : 17.10. i 24.10.2020.
U 2020. godini obilježavamo 71 godinu od proglašenja Plitvičkih jezera Nacionalnim parkom i 41 godinu od upisa na UNESCO-vu Listu svjetske baštine.  Iskoristite posebnu cijenu ulaznice u u promotivnoj akciji “Tjedan odmora vrijedan” u razdoblju od 16.10. do 25.10.2020. s povoljnijim cijenama ulaznica.
Plitvička jezera najstariji su i najveći nacionalni park Republike Hrvatske. Jezera i špilje, šume i livade, potoci, rijeke i slapovi Plitvičkih jezera kao i bogat raznovrstan biljni i životinjski svijet oduševljavaju i privlače svojom ljepotom posjetioce iz cijelog svijeta. Čarolija kristalno bistrih plavo-zelenih jezera traje kroz sva godišnja doba.

Cijena uključuje:

 • prijevoz autobusom visoke turističke kategorije
 • voditelja putovanja
 • sve razglede prema programu
 • organizaciju putovanja i troškove jamčevine

Cijena NE uključuje:

 • ulaznicu za Plitvice
 • troškove osobne potrošnje
 • karte javnog prijevoza
 • sve ne navedene troškove
 • putno osiguranje
 • ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike

Fakultativne nadoplate (na licu mjesta):

  • Ulaznica za NP Plitvice: odrasli – 50 kn, studenti – 30 kn, djeca 7-18 godina – 20 kn, djeca do 7 godina i osobe s posebnim potrebama sa invaliditetom preko 50% ne plaćaju ulaznicu.

   

  • VAŽNO: Rezervacija i plaćanje ulaznica je napravljeno od strane turističke agencije i voditelj putovanja preuzima ulaznice na licu mjesta; putnici plaćaju ulaznice u autobusu.

  Pri rezervaciji putovanja molimo obavezno napomenuti ukoliko putuju studenti ili  djeca 7-18 godina!

   

  DODATNE INFORMACIJE:

  • PREPORUKA: sportska obuća i odjeća
  • Sukladno preporuci HZJZ molimo da na izlet ponesete maske te ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulasku u autobus molimo da dezinficirate ruke. Agencija osigurava dezinficijens.
  • Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtjevaju korištenje WC-a u autobusu.
  • Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika/ostavljene u prijevoznom sredstvu/destinaciji.
  • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge. Naknadne reklmacije se neće uvažiti.

   

  Minimalan broj putnika: 40

U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene ili otkazivanja polaska.

Program putovanja:

1. danZAGREB - PLITVIČKA JEZERA - ZAGREB

Polazak iz Zagreba u 08:00 sati ispred zgrade Gradskog polavarstva (Stjepana Radića 1, Zagreb). Vožnja preko Karlovca i Slunja prema Nacionalnom parku Plitvička jezera. Svojom iznimnom prirodnom ljepotom ovo je područje oduvijek privlačilo zaljubljenike u prirodu, pa je već u travnju 1949. godine proglašeno prvim nacionalnim parkom u Hrvatskoj. Proces osedravanja, kojim se formiraju sedrene barijere i stvaraju jezera, predstavlja jedinstvenu univerzalnu vrijednost zbog koje su Plitvička jezera dobila međunarodno priznanje u listopadu 1979. godine, upisom na UNESCO-ov Popis svjetske baštine. Po dolasku slijedi razgledavanje ovog hrvatskog nacionalnog blaga, opuštanje u raznim bojama jezera i zvukovima netakute prirode. Nakon razgleda slobodno vrijeme za kupnju suvenira ili ručak. Slijedi okupljanje grupe i ugodna vožnja prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

Karta:

000

Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. 1501-00000775 uplaćena kod Wiener osiguranje d.d. Zagreb. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti putem maila. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima s ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti sa našim djelatncima.