Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Korisničko Ime*
Lozinka*
Potvrdi Password*
Ime*
Prezime*
E - mail*
Broj Telefona*
Zemlja*
* Creating an account means you're okay with our Uvjeti Korištenja and Izjava O Privatnosti.

Već ste registrirani?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Korisničko Ime*
Lozinka*
Potvrdi Password*
Ime*
Prezime*
E - mail*
Broj Telefona*
Zemlja*
* Creating an account means you're okay with our Uvjeti Korištenja and Izjava O Privatnosti.

Već ste registrirani?

Login

Ljubljana i shopping BTC (Primark) -1 dan autobusom

(0 )
Cijena
Već od150€
Cijena
Već od150€
Ime I Prezime*
E - mail Adresa*
Kontakt broj
Vaše pitanje*
Sačuvaj u listu želja.

Dodavanje u listu želja zahtjeva korisnički račun

9322

Zašto putovati s nama?

 • Najbolji omjer cijene i kvalitete putovanja
 • Korisnička podrška dostupna 24/7
 • Provjereni aranžmani
 • Besplatna konzultacija prije i tijekom putovanja

Imate pitanja?

Nazovite nas ili pošaljite upit mailom, rado ćemo odgovoriti na sva pitanja i provjeriti raspoloživost u kratkom roku.

+385 (0) 95 730 0000

info@travelpoint.hr


Putno osiguranjePDF ulaznice Gardaland
1 dan
Termini putovanja : 18.09., 09.10., 20.11.2021.
Kombinacija šarmantne Ljubljane i odličnog shoppinga u BTC-u!

Cijena uključuje:

 • Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije
 • voditelj putovanja
 • sve razglede prema programu
 • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine,
 • troškove organizacije i realizacije putovanja

Cijena NE uključuje:

 • ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike, fakultativne sadržaje, troškove osobne potrošnje, karte javnog prijevoza, skretanje s rute, sve ne navedene troškove, putno osiguranje.
 • Fakultativne nadoplate (na licu mjesta): Uspinjača Ljubljanski grad 4,00 € povratna karta ili 2,20 jednosmjerna karta. Osobe od 7. do 18. godine starosti, studenti, umirovljenici 3,00 € povratna karta ili 1,50 € jednosmjerna karta, vožnja brodom po rijeci Ljubljanici cca 10,00 €
Program putovanja:

1. danZAGREB - LJUBLJANA - ZAGREB

PRIMARK – omiljeni irski brend za odjeću, modne dodatke, ljepotu i dom
Moguć ostanak u BTC-u do 18:00 sati.

Polazak autobusa iz Zagreba ispred zgrade gradskog poglavarstva , trg. S. Radića 1 u 08:00 sati. Slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju u smjeru Ljubljane uz pauzu za kavu.
Dolazak u Ljubljanu oko 10:00 sati. Iskrcaj putnika koji žele provesti cijeli dan u Ljubljani na autobusnom kolodvoru, ostatak putnika se iskrcava ispred BTC shopping city-a. Popis od 450 trgovina možete pogledati na sljedećem linku: https://www.btc-city.com/sl/ljubljana/nakupuj

Polazak iz BTC shopping city-a prema centru Ljubljane u 15:00 sati sa istog mjesta jutarnjeg iskrcaja. Pješački razgled centra Ljubljane i značajnijih znamenitosti u pratnji voditelja putovanja, Gradska vijećnica, barokne i secesijske građevine i djela arhitekta Jože Plećnika, katedrala Sv. Nikole, Prešernov trg, Tromostovje, gradska tržnica, Zmajski most, Mestni trg, Ljubljanski grad – moguće je doći pješice ili uspinjačom. Dodatne preporuke za obilazak Ljubljane – vožnja brodom po rijeci Ljubljanici, kušajte tradicionalna slatka ili slana jela slovenske kuhinje uz preporuku voditelja putovanja.

Slobodno vrijeme za vlastite programe.

Polazak iz Ljubljane u smjeru BTC-a u 17,45, iz BTC a u 18,00 sati.

Dolazak u Zagreb u večernjim satima (oko 20:00 sati).

DODATNE INFORMACIJE:

• Cijena je bazirana na 40 plativih aranžmana, u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika agencija ima pravo promjene cijene ili otkaza putovanja.
• Predlažemo policu putnog osiguranja i osiguranja od otkaza putovanja
• ZA OVO PUTOVANJE JE POTREBNA VAŽEĆA OSOBNA ISKAZNICA ILI PUTOVNICA
• PREPORUKA: udobna sportska obuća
• Sukladno preporuci HZJZ molimo da na izlet ponesete maske te ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulasku u autobus molimo da dezinficirate ruke. Agencija osigurava dezinficijens.
• Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika/ostavljene u prijevoznom sredstvu/destinaciji.
• U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge. Naknadne reklmacije se neće uvažiti.

Za ovo putovanje je potrebna tzv. digitalna potvrda odobrena od Europske Unije, koja će služiti kao dokaz o cijepljenju (sa jednim od cjepiva koji su odobreni od EMU), dokaz od nedavno preboljenom virusu (ne duže od 6 mjeseci) ili kao dokaz negativnog PCR testa

U slučaju donošenja jedne od sljedećih mjera za putovanja unutar država članica Europske Unije za državljane Republike Hrvatske:
– da za ulazak u odabranu destinaciju budu uvedene mjere poput obveznog testiranja na Covid-19 prilikom ulaska u zemlju ili karantene za državljane Republike Hrvatske,
– obveze samoizolacije/karantene prilikom povratka u Republiku Hrvatsku iz odabrane destinacije,
– obveze testiranja na virus Covid-19 prilikom povratka u Republiku Hrvatsku iz odabrane destinacije,
– zabrane putovanja za državljane Republike Hrvatske u odabranu destinaciju,
– bilo koja druga epidemiološka mjera od strane Stožera koja bi rezultirala nemogućnošću realizacije planiranog putovanja u odabranu destinaciju.
Garantiramo povrat uplaćenih sredstava u punom iznosu.

U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom Covid-19 prije putovanja, za vrijeme putovanja ili poslije putovanja primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije Travelpoint.

NAPOMENE:– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate. Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate.

– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju.

– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.

– Sukladno članku 14. odluke o uređenju prometa (Službeni glasnik Grada Zagreba 21/14) na stajalištima javnog prijevoza dopušteno je stajanje samo autobusima trgovačkog društva kojemu je Grad povjerio obavljanje poslova javnog prijevoza putnika.

– Završna obavijest o putovanju se šalje 48 sati prije polaska na put (obavijest o točnom peronu polaska, broju sjedala, imenu i kontaktu voditelja putovanja).

– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu.

– Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.

Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate., Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji države u koju se putuje. Organizator zadržava pravo izmjene redoslijeda provedbe programa.

ORGANIZATOR: Travelpoint turistička agencija
*vrijede opći uvjeti putovanja agencije Travelpoint

Minimalan broj putnika: 40

Karta:

Galerija:

001

Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. 1501-00000607 uplaćena kod Wiener osiguranje d.d. Zagreb. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima s ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.